T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / SALIPAZARI - Hasan Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aşçılık Mesleği ve Kariyer Günü

       Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri ile Alanya Eftalia Blue Otelin Asistan Şefi Veysel Can TUNCER ile okulumuz mutfak atölyesinde panel düzenlendi. Veysel şefimiz öğrencilerimizle turizm sektöründeki mutfak tecrübelerini, otel mutfağı ile restoran mutfağı arasındaki farklılıkları ve çalışma şartları hakkında bilgilerini paylaştı. Öğrencilerin kendini geliştirebilmesi için muhakkak otel mutfağının disiplininden de geçmesi gerektiğini belirtti. Şefimiz öğrencilere, insan neslinin devam ettiği süre içerisinde bu mesleğin değişime uğrayabileceğini ama asla yok olmayacağını dile getirmiştir. Şefimiz aynı zamanda öğrencilerimize fikir vermesi açısından otelde yapmış olduğu pastaların fotoğraflarını da öğrencilerimizle paylaşmıştır. Bizi kırmayıp okulumuza gelerek öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaşan değerli şefimiz Veysel Can TUNCER’ e çok teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliği organize eden Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefimiz Beytullah KAÇAR’ a da teşekkürü bir borç biliriz.

04-03-202404-03-202404-03-202404-03-202404-03-202404-03-202404-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 11:53 - Görüntülenme: 56
  Beğen | 0  kişi beğendi