Hasan ÇELEBİ M.T.A.L. Mesleki Eğitim Merkezi

"Hayat bize her zaman ikinci şansı verir, adına da yarın denir." Böylece yapılan hataların telafisini mümkün kılar.

Hayatın öğrencilere verdiği bu ikinci şansın adıdır MESEM. Bazen maddi imkansızlıklar bazen de düşünülmeden verilen kararlar bir öğrencinin öğrenim hayatını zorunlu eğitimde bitirebilir. Zaman geçtikçe, yaş aldıkça duyulan pişmanlıklar, keşkeler dolanır dilinde ...

MESEM' le bize tanınan bu ikinci şans bu pişmanlıkları, bu keşkeleri bir nebze de azaltıyor. Yaş sınırı olmaksızın hem yaşarken öğrenmeyi, hem de öğrenirken okuma fırsatını veriyor.

Yarınlarımızın güvencesi öğrencilerimizin yarınlarının daha aydınlık daha parlak olması adına HASAN ÇELEBİ MTAL olarak biz de Mesleki Eğitim Merkezleri' nden biriyiz. Öğrencilerimiz 5 gün iş başında, 1 gün teorik olacak şekilde eğitimlerine devam etmektedir. Şu an 71 kız, 105 erkek öğrenci olmak üzere toplam 176 öğrencimiz bulunmaktadır.

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 03.11.2022 16:15 - Görüntülenme: 156