Okulumuz 12. Sınıfları İçin Hazırlanan Deneme Takvimi

2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılı 12. sınıflar için deneme takvimi oluşturulmuştur.

Eğitimin ailede başlayıp okulda devam ettiği bu süreçte öğrencilerimize faydalı olmak adına, öğrencilerimizin kendisini denemesini, hatalarını görmesini ve en aza indirgemesini, eksiklerinin hangi ders ve konularda olduğunu görmesini amaçladık. Öğrencilerimizin motivasyonlarını ve kendilerine olan güvenini artırmak için denemede istenilen başarının üstüne çıkan öğrencilerimize küçük sürpriz ve ödüller vermeyi kendimize bir borç bildik.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her daim yanındayız. Başarmak için çalışan, emek veren tüm öğrencilerimizin kazanması dileğiyle, başarılar dileriz.

26-09-202326-09-2023

Yayın: 26.09.2023 - Güncelleme: 26.09.2023 14:18 - Görüntülenme: 78