BEYTULLAH KAÇAR - Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi

İlköğrenim hayatını Ordu ilinin Gürgentepe ilçesinde Işıktepe İlkokulunda tamamlamıştır. 2011 yılında Ordu Lisesinden mezun olarak lise öğrenimini tamamlamıştır. 2012 yılında Gaziantep Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü kazanmış, 2016 yılında ise başarı ile mezun olmuştur. 2020 - 2022 yılları arasında Mardin Artuklu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. 2017 yılında Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni olarak atandığı ilk görev yeri olan Diyarbakır ili Yenişehir ilçesi Üçkuyu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden 2022 yılı Ağustos ayında ayrılmıştır. Aynı tarih itibari ile okulumuzda göreve başlamış olup halen görevine devam etmektedir.