SAMSUN / SALIPAZARI - Hasan Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Afet Risklerini Azaltım Etkinliklerimiz

Kitap Fuarına Katılım Etkinliğimiz

Tem

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak ve Sunum Atölyeleri oluşturularak öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Ara

Çok Programlı Anadolu Lisesi iken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine dönüşen Hasan Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde Bakanlığımız tarafından Mesleki Eğitim Merkezi Programı açıldı. Böylece halk arasında bilinen adıyla "Çıraklık Eğitim Merkezinin" İlçemizde de açılmasıyla artık Çıraklık, Kalfalık ve ustalık belgeleri için İlçe dışına gitmeye gerek kalmadı. Meslek Lisemize kayıtlı olan öğrencilerimiz, yeni yasal düzenleme ile de 9,10, 11. sınıf öğrencileri işletmelerde beceri eğitimleri ile asgari ücretin 1/3'ünü ücret olarak alırken, 12. sınıf öğrencileri de asgari ücretin yüzde %50'i ödemeye başlanacak. Yeni açılan Mesleki Eğitim Merkezi Programı ile haftada 5 gün işletmede çıraklık yapacak, bir gün de okulda eğitim görecek.

Tem

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuz Tanıtımı

Meslek Alanlarımızla ilgili broşürlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.